MOŠKI SO Z MARSA, ŽENSKE SO Z VENERE

Predvidoma v novembru 2015 ste vabljeni na gledališko predstavo  MOŠKI SO Z MARSA, ŽENSKE SO Z VENERE.

Igra: Denis Avdič, Priredba teksta: Gašper Tič

O razlikah med moškimi in ženskami, o vsakodnevnih težavah in nerazumevanju nasprotnega spola, vas bo na zabaven in hudomušen način poučil Denis Avdić, vsem dobro poznan po svojem pronicljivem opažanju in zbadanju. S svojimi dolgoletnimi zakonskimi izkušnjami mu je pri ustvarjanju komedije »Moški so z Marsa, ženske so z Venere« pomagal igralec in režiser Gašper Tič.

Vsi zagrizeni ali pa novo pečeni samci, komaj zaljubljeni golobčki in pa tudi dolgoletni partnerji, ki še vedno stiskajo zobno pasto na narobnem koncu, puščajo smeti pri vhodnih vratih, pozabijo na datum obletnice in mislijo, da se nogavice same pospravijo,…  bodo z Denisom lažje razumeli zakaj včasih preprosto ne gre in ne gre… in kako malo je potrebno, da potem spet gre. Zakaj bi plačevali drage zakonske terapevte, ko pa imamo Denisa?

17.01.2016 ste vabljeni na ogled muzikla MAMMA MIA!, kateri oživlja glasbeno zapuščino skupine ABBA. Predstava traja skupno približno 3 ure z odmorom. Za muzikal je obvezno doplačilo 15 € na člana.

Igrajo: Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko, Damjana Golavšek, Uroš Smolej, Gojmir Lešnjak – Gojc, Marjan Bunič, Lea Bartha, Matjaž Kumelj ter številni drugi (37. članska zasedba)

Avtor: Catherine Johnson

MAMMA MIA! je romantična komedija o nasprotujočih si prizadevanjih in sanjah enega dekleta iz 70. in drugega iz 90. let. S čarobno pripovedovalno močjo glasbe in pesmi skupine ABBA spoznamo DONNO, neodvisno mater samohranilko, ki za izpolnjeno življenje ne potrebuje moškega ter njeno dvajsetletno hčer SOPHIE, ki si želi romanco, otroke in veliko pravljično poroko.

Ko bi jo lahko vsaj oče pospremil do oltarja …

Ko bi ji lahko vsaj mama povedala, kdo je njen oče …

… Sonce, morje, ljubezen in zvijače so ozadje pripovedi o ženskah, ki so želele imeti vse, in dekletih, ki hočejo srečo do konca svojih dni.

Pa je kdo vprašal moške, česa si oni želijo?

Prijavite se lahko na sedežu društva v času uradnih ur. Za obe predstavi je rok prijave sreda, 21.10.2015.